BFF-Best Food-Forever-Salladsbord a la Aviko Norden 2018 - Sida 9



Ingredienser:
• 600 g 3N Rotfruktsnudlar
• 100 g fänkål
Recept för 6–8 personer
Ingredienser dressing:
• 4 msk vitvinsvinäger
• 4 msk rapsolja
• 2 msk italiensk salladskrydda
• 2 msk mango chutney
• 4 msk rostade solrosfrön
Gör så här:
Finstrimla fänkålen låt ligga i kallt vatten i ca 15 minuter och blanda
sedan med Rotfruktsnudlarna.
Blanda ihop ingredienserna till dressingen. Häll på dressingen och
massera in smakerna.
Dressa salladen med rostade solrosfrön.
Medskapare: Mårten Niklasson

Paperturn



Powered by


Helskärm Klicka för att läsa
Stöds av Paperturn blädderbok systemet
Sök
Översikt
Ladda ner som PDF
Skriva ut
Kundvagn
Helskärm
Avsluta helskärmsläge