BFF-Best Food-Forever-Salladsbord a la Aviko Norden 2018 - Sida 19



Ingredienser:
• 100 g 3N Rödbeta strimlad
• 2 dl turkisk yoghurt 10 %
• 1 msk spiskummin
• 2 tsk sirap
• 1 msk rapsolja
• salt
• peppar
Recept för 6–8 personer
Gör så här:
Koka de strimlade rödbetorna med lite salt, i ugn på kombi i 10-15
minuter. Kyl ner. Vänd försiktigt ner sirap och olja i yoghurten och
tillsätt spiskummin. Blanda i de kalla rödbetorna i yoghurtblandningen.
Smaka av med salt och peppar.

Paperturn



Powered by


Helskärm Klicka för att läsa
Stöds av Paperturn blädderbok systemet
Sök
Översikt
Ladda ner som PDF
Skriva ut
Kundvagn
Helskärm
Avsluta helskärmsläge