BFF-Best Food-Forever-Salladsbord a la Aviko Norden 2018-19 - Sida 40



18. Kålrotsallad med Dinglesting
Namn: Sandra Ostwald
Arbetsplats: Utvecklingscentrum Munkedal
Kommun: Munkedal
Favoritmat: Det mesta inom asiatiska köket
Lagar helst: Långkok i min slowcooker,
t ex kalops eller dillkött.
Varför är BFF spännande?
Man får så mycket inspiration och idéer, jag
trodde tex aldrig att en potatis kunde vara så
intressant!
Har BFF workshopen påverkat ditt sätt att tänka kring klimatet?
Absolut! Fördelarna som klimatsmart tänk ger är för bra för att förbise, jag
förstår också att man inte går miste om något bara för att man jobbar aktivt
med klimatpositiva val, man upptäcker så många nya spännande smaker,
kombinationer och variationer av nya och gamla rätter.

Paperturn



Powered by


Helskärm Klicka för att läsa
Stöds av Paperturn blädderbok systemet
Sök
Översikt
Ladda ner som PDF
Skriva ut
Kundvagn
Helskärm
Avsluta helskärmsläge