BFF-Best Food-Forever-Salladsbord a la Aviko Norden 2018-19 - Sida 37



Ingredienser:
• 150 g Kålrot strimlad artnr 1562
• 75 g Gulbeta hyvlad artnr 17936
• 75 g Morot strimlad artnr 1262
• 25 g hackad purjolök
• 25 g hackad grön paprika
• 25 g äpple hackad
Recept för 6–8 personer
Dressing
• 1 ½ msk olivolja
• ½ dl sweet chilisås
• 1 tsk italiensk salladskrydda
• salt och svartpeppar
Gör så här:
Blanda rotfrukterna med dressingen låt stå och dra (gärna över
natten). Vänd ner purjolök, grön paprika och äpple och servera.

Paperturn



Powered by


Helskärm Klicka för att läsa
Stöds av Paperturn blädderbok systemet
Sök
Översikt
Ladda ner som PDF
Skriva ut
Kundvagn
Helskärm
Avsluta helskärmsläge